Warehousing

Het op- en overslaan van goederen op zich is niet moeilijk. Het op- en overslaan van goederen aan de hand van specifieke wensen en met tijd-kritische eisen, dat is waar wij ons in onderscheiden.

De communicatie tussen onze service-medewerkers en ons personeel in het fysieke warehouse is helder en gebaseerd op korte lijnen. En onze achterliggende systemen zijn innovatief en geavanceerd, waardoor vragen snel beantwoord en wensen efficiënt doorgevoerd kunnen worden. En met meer dan 18.000 m2 aan warehouse vinden we altijd voor jou een mooi plekje.

Logistieke Professesionals

Het is waar onze combinatie van hands-on mentaliteit én geavanceerde innovaties perfect samenkomen. Zo kunnen onze logistieke professionals op de vloer jouw goederen naar wens verpakken, ompakken, etiketteren, sorteren en verzamelen per order. En onze logistieke professionals in de binnendienst kunnen het voorraadbeheer uit handen nemen. Een expertise van ons, een zorg minder voor jou.


 

VAN OF NAAR EUROPA OF AZIË? WIJ VERZORGEN ALLES.

VRAAG OFFERTE AAN

VERKEN AL ONZE DIENSTEN

Internationale
expeditie

We staan via ons vertrouwde vervoersnetwerk in verbinding met de hele wereld. Van Zuid- en Oost-Europa tot in het hart van Azië.

BEKIJK

Warehousing

Het op- en overslaan van goederen aan de hand van specifieke wensen en met tijd-kritische eisen, dat is warehousing zoals het hoort.

BEKIJK

Lucht- & Zeevracht

Van producent in Shanghai tot magazijn in Almere. Wij zijn niet alleen jouw vrachtwagen, maar zeker ook je containerschip en vrachtvliegtuig.

BEKIJK

E-commerce
/ Fulfillment

Inslag, voorraadbeheer, orderpicken, verpakken, verzenden. Wij bieden volledige ontzorging als het op e-commerce en fulfilment aankomt.

BEKIJK