Warehousing

Het op- en overslaan van goederen op zich is niet moeilijk. Het op- en overslaan van goederen aan de hand van specifieke wensen en met tijd-kritische eisen, dat is waar wij ons in onderscheiden.

De communicatie tussen onze service-medewerkers en ons personeel in het fysieke warehouse is kraakhelder en onze achterliggende systemen zijn innovatief, waardoor vragen snel beantwoord en wensen efficiënt doorgevoerd kunnen worden.

Logistieke Professesionals

Zo kunnen die logistieke professionals op de vloer jouw goederen naar wens verpakken, ompakken, etiketteren, sorteren en verzamelen per order. En de logistieke professionals in de binnendienst kunnen het voorraadbeheer bovendien uit handen nemen. Een expertise van ons, een zorg minder voor jou.

JOUW VRACHT IS ONZE EEN ZORG.

VRAAG OFFERTE AAN

VERKEN ONZE DIENSTEN

Internationale
expeditie

We staan via ons vertrouwde vervoersnetwerk in verbinding met de hele wereld. Spanje, Portugal, Italië, Turkije, het Verre Oosten, de wereld ligt aan uw voeten.

BEKIJK

Warehousing

Het op- en overslaan van goederen aan de hand van specifieke wensen en met tijd-kritische eisen, dat is waar wij om bekend staan.

BEKIJK

Lucht- & Zeevracht

Bij lucht- en zeevracht komen andere wet- en regelgevingen kijken dan bij distributie over land, maar geen nood, wij van Cargo Logistics helpen jou hier graag mee.

BEKIJK

E-commerce
/ Fulfillment

Ons doel is dat jij zegt: ‘wij werken samen met Cargo Logistics als logistieke partners, dus dat komt helemaal goed met onze webshop bestellingen’.

BEKIJK

Douanezaken

Voorkomen is wat betreft douaneproblemen dan ook vele malen beter dan genezen. Wanneer lands- of continentsgrenzen worden overschreden binnen transport, dan spelen douanezaken een belangrijke rol.

Douanezaken