VERTROUWDE RELATIES ALS BASIS

Ze zeggen dat je op je Facebook via zeven stappen in verbinding staat met de hele wereld. Dat geldt ook voor ons vervoersnetwerk. Op strategische plaatsen, met de nadruk op Zuid-Europa, Oost-Europa en Azië, hebben we partners waarmee we een jarenlange vertrouwensband hebben opgebouwd.

Met behulp van deze partners en de ervaring die we in deze landen hebben, staan we in contact met de hele wereld.

ZUID- EN OOST-EUROPA

In de landen Italië, Spanje, Portugal, Roemenië en Turkije zijn we al decennialang actief, waardoor we erg goed weten waar we rekening mee moeten houden bij transport van en naar deze landen. De modaliteit – groupage zendingen, deelpartijen, complete ladingen – bepalen we in overleg; en wij verzorgen de rest. Onze ervaring, in combinatie met dit Europese netwerk van vertrouwen, dat is de basis voor onze internationale expeditie.

AZIE

Ook in Azië – en dan met name India, Indonesië en China, zijn we sinds lange tijd actief. Dit zijn landen met een andere cultuur dan de onze en waar douanezaken net iets anders geregeld worden dan hier. Oftewel: het is fijn als je relaties in die landen hebt die het klappen van de zweep kennen. Het smeden van die banden vergt tijd, moeite en vastberadenheid, maar het resultaat zorgt uiteindelijk voor een hele fijne samenwerking met veel wederzijds vertrouwen.

VAN OF NAAR EUROPA OF AZIË? WIJ VERZORGEN ALLES.

VRAAG OFFERTE AAN

VERKEN AL ONZE DIENSTEN

Internationale
expeditie

We staan via ons vertrouwde vervoersnetwerk in verbinding met de hele wereld. Van Zuid- en Oost-Europa tot in het hart van Azië.

BEKIJK

Warehousing

Het op- en overslaan van goederen aan de hand van specifieke wensen en met tijd-kritische eisen, dat is warehousing zoals het hoort.

BEKIJK

Lucht- & Zeevracht

Van producent in Shanghai tot magazijn in Almere. Wij zijn niet alleen jouw vrachtwagen, maar zeker ook je containerschip en vrachtvliegtuig.

BEKIJK

E-commerce
/ Fulfillment

Inslag, voorraadbeheer, orderpicken, verpakken, verzenden. Wij bieden volledige ontzorging als het op e-commerce en fulfilment aankomt.

BEKIJK