Internationale Expeditie

Ze zeggen dat je op je Facebook via zeven stappen in verbinding staat met de hele wereld. Dat geldt ook voor ons vervoersnetwerk. Op strategische plaatsen, met de nadruk op Zuid-Europa, Oost-Europa en Azië, hebben we partners waarmee we een jarenlange vertrouwensband hebben opgebouwd.

Met behulp van deze partners en de ervaring die we in deze landen hebben, staan we in contact met de hele wereld.

EU

Vooral in Italië, Spanje, Portugal, Roemenië & Turkije zijn we al decennialang actief, waardoor we erg goed weten waar we rekening mee moeten houden bij transport van en naar deze landen. De modaliteit – groupage zendingen, deelpartijen, compleet ladingen – bepalen we in overleg; en wij verzorgen de rest. Onze ervaring, in combinatie met dat wereldwijde netwerk van vertrouwen, dat is de basis voor onze internationale expeditie.

JOUW VRACHT IS ONZE EEN ZORG.

VRAAG OFFERTE AAN

VERKEN ONZE DIENSTEN

Internationale
expeditie

We staan via ons vertrouwde vervoersnetwerk in verbinding met de hele wereld. Spanje, Portugal, Italië, Turkije, het Verre Oosten, de wereld ligt aan uw voeten.

BEKIJK

Warehousing

Het op- en overslaan van goederen aan de hand van specifieke wensen en met tijd-kritische eisen, dat is waar wij om bekend staan.

BEKIJK

Lucht- & Zeevracht

Bij lucht- en zeevracht komen andere wet- en regelgevingen kijken dan bij distributie over land, maar geen nood, wij van Cargo Logistics helpen jou hier graag mee.

BEKIJK

E-commerce
/ Fulfillment

Ons doel is dat jij zegt: ‘wij werken samen met Cargo Logistics als logistieke partners, dus dat komt helemaal goed met onze webshop bestellingen’.

BEKIJK

Douanezaken

Voorkomen is wat betreft douaneproblemen dan ook vele malen beter dan genezen. Wanneer lands- of continentsgrenzen worden overschreden binnen transport, dan spelen douanezaken een belangrijke rol.

Douanezaken