Lucht- & Zeevracht

We zijn ooit begonnen met distributie over land. Lucht- en zeevracht hebben we in de loop der jaren ontwikkeld tot twee van onze expertises, dus inmiddels vervoeren we te land, ter zee en in de lucht.

Wet & Regelgeving

Bij die lucht- en zeevracht komen andere wet- en regelgevingen kijken dan bij distributie over land, maar geen nood: met behulp van lokale agenten waarmee we samenwerken, behandelen we alles volgens de lokale eisen.

We stoppen niet in de haven of op het vliegveld. We brengen jouw goederen van laadplaats ‘A’ – een magazijn van je producent in Shanghai – naar losplaats ‘B’ – een opslagplaats van je bedrijf in Zoetermeer. Of je je goederen nu via de vaste ondergrond, de oceaan of het luchtruim wil vervoeren. Cargo Logistics is je vrachtwagen, container-fluidschip én je vrachtvliegtuig.

JOUW VRACHT IS ONZE EEN ZORG.

VRAAG OFFERTE AAN

VERKEN ONZE DIENSTEN

Internationale
expeditie

We staan via ons vertrouwde vervoersnetwerk in verbinding met de hele wereld. Spanje, Portugal, Italië, Turkije, het Verre Oosten, de wereld ligt aan uw voeten.

BEKIJK

Warehousing

Het op- en overslaan van goederen aan de hand van specifieke wensen en met tijd-kritische eisen, dat is waar wij om bekend staan.

BEKIJK

Lucht- & Zeevracht

Bij lucht- en zeevracht komen andere wet- en regelgevingen kijken dan bij distributie over land, maar geen nood, wij van Cargo Logistics helpen jou hier graag mee.

BEKIJK

E-commerce
/ Fulfillment

Ons doel is dat jij zegt: ‘wij werken samen met Cargo Logistics als logistieke partners, dus dat komt helemaal goed met onze webshop bestellingen’.

BEKIJK

Douanezaken

Voorkomen is wat betreft douaneproblemen dan ook vele malen beter dan genezen. Wanneer lands- of continentsgrenzen worden overschreden binnen transport, dan spelen douanezaken een belangrijke rol.

Douanezaken