E-commerce / Fulfillment

Bij Cargo Logistics vind je klanttevredenheid in hetzelfde rijtje terug als onderdak en zuurstof. Oftewel, we zien klanttevredenheid als een van de eerste levensbehoeften van ons bedrijf.

Logistieke Professesionals

Logischerwijs lopen we hier graag een meter meer, een uurtje langer en net iets sneller voor. En omdat we weten hoe belangrijk klanttevredenheid is, waarderen we de tevredenheid van jouw klanten op dezelfde schaal. Een gestroomlijnde fulfilment is daar een belangrijk onderdeel van.

Onze innovatieve systemen ontzorgen

Inslag, opslag, orderpicken, verpakken, verzenden, voorraadbeheer en meer behoren tot de mogelijkheden binnen onze dienstverlening. Een cut-off tijd van …? Dat regelen we. Ons innovatieve IT-systeem draagt bij aan de efficiëntie. Een vast en vertrouwd aanspreekpunt binnen het bedrijf vinden wij vanzelfsprekend. De combinatie zorgt voor jouw tevredenheid, een van onze eerste levensbehoeften.

Als jouw klant vraagt of haar pakketje wel op tijd gaat zijn, dan moet jouw antwoord na verloop van tijd zijn: ‘wij werken samen met Cargo Logistics als logistieke partner, dus dat komt helemaal goed meneer/mevrouw.’ Dat is ons streven. 

JOUW VRACHT IS ONZE EEN ZORG.

VRAAG OFFERTE AAN

VERKEN ONZE DIENSTEN

Internationale
expeditie

We staan via ons vertrouwde vervoersnetwerk in verbinding met de hele wereld. Spanje, Portugal, Italië, Turkije, het Verre Oosten, de wereld ligt aan uw voeten.

BEKIJK

Warehousing

Het op- en overslaan van goederen aan de hand van specifieke wensen en met tijd-kritische eisen, dat is waar wij om bekend staan.

BEKIJK

Lucht- & Zeevracht

Bij lucht- en zeevracht komen andere wet- en regelgevingen kijken dan bij distributie over land, maar geen nood, wij van Cargo Logistics helpen jou hier graag mee.

BEKIJK

E-commerce
/ Fulfillment

Ons doel is dat jij zegt: ‘wij werken samen met Cargo Logistics als logistieke partners, dus dat komt helemaal goed met onze webshop bestellingen’.

BEKIJK

Douanezaken

Voorkomen is wat betreft douaneproblemen dan ook vele malen beter dan genezen. Wanneer lands- of continentsgrenzen worden overschreden binnen transport, dan spelen douanezaken een belangrijke rol.

Douanezaken