E-commerce & Fulfillment

Bij Cargo Logistics is klanttevredenheid de topprioriteit. We zien het als de eerste levensbehoefte van ons bedrijf. En hier lopen we zowel letterlijk als figuurlijk graag een meter meer, een uurtje langer en net iets sneller voor. En omdat we weten hoe belangrijk klanttevredenheid is, waarderen we de tevredenheid van jouw klanten op dezelfde schaal. Een pakketje binnen een werkdag leveren is dan dus ook een pakketje binnen een werkdag leveren.

ONZE INNOVATIEVE SYSTEMEN ONTZORGEN

Inslag, opslag, orderpicken, verpakken, verzenden, voorraadbeheer en meer behoren tot de mogelijkheden binnen onze dienstverlening. Ons innovatieve IT-systeem draagt bij aan de efficiëntie. Een vast en vertrouwd aanspreekpunt binnen het bedrijf vinden wij vanzelfsprekend. Die combinatie zorgt voor jouw tevredenheid, een van onze eerste levensbehoeften.

Als jouw klant vraagt of haar pakketje wel op tijd gaat zijn, dan is jouw antwoord na verloop van tijd:

‘wij werken met Cargo Logistics, dus dat komt helemaal goed meneer/mevrouw.’ Dat is ons streven. 

 

VAN OF NAAR EUROPA OF AZIË? WIJ VERZORGEN ALLES.

VRAAG OFFERTE AAN

VERKEN AL ONZE DIENSTEN

Internationale
expeditie

We staan via ons vertrouwde vervoersnetwerk in verbinding met de hele wereld. Van Zuid- en Oost-Europa tot in het hart van Azië.

BEKIJK

Warehousing

Het op- en overslaan van goederen aan de hand van specifieke wensen en met tijd-kritische eisen, dat is warehousing zoals het hoort.

BEKIJK

Lucht- & Zeevracht

Van producent in Shanghai tot magazijn in Almere. Wij zijn niet alleen jouw vrachtwagen, maar zeker ook je containerschip en vrachtvliegtuig.

BEKIJK

E-commerce
/ Fulfillment

Inslag, voorraadbeheer, orderpicken, verpakken, verzenden. Wij bieden volledige ontzorging als het op e-commerce en fulfilment aankomt.

BEKIJK