Cargo verzorgt complete logistieke ontzorging

Wij zijn jouw douane-expert die de import van jouw goederen via lucht- of zeevracht vanuit China verzorgt. Wij zijn de partner die jouw pallet vanuit Italië via Nederland in Denenmarken bezorgt. Wij zijn de partij die jou van je complete fulfilment achter je webshop ontzorgt. Kortom: wij zorgen ervoor dat de logistieke processen van je bedrijf voor jou een zorg minder zijn. Ons hechte team van logistieke specialisten en ons vertrouwde netwerk van internationale partners vormen hiervoor de basis.

Vier generaties

Cargo Logistics is een samensmelting van twee familiebedrijven, die inmiddels al vier generaties en meer dan 45 jaar werkzaam zijn in de logistieke sector. De vaders die momenteel bij ons aan het roer staan, hebben door de jaren heen met behulp van hun vaders en grootvaders waardevolle banden opgebouwd met vele internationale partners. De zonen die weer in de voetsporen zijn getreden van hun vaders – en dus ook van hun grootvaders en overgrootvaders – zorgen er met hun visie en innovatieve procesontwikkelingen voor dat we voorbereid zijn op de markt van de toekomst.

David

Iedereen kent het verhaal van David en Goliath wel. Nu is het niet zo dat we per se de directe strijd aangaan met de gigantische expediteurs (Goliaths) in ons land, maar voelen we ons om verschillende redenen soms een beetje alsof we in de schoenen staan van David. Kenmerkend is de precisie waarmee we opereren, die David had toen hij Goliath versloeg. Zo zijn de lijntjes kort, is de dienstverlening ultrapersoonlijk en hebben we geen last van onnodige bureaucratie. Wie niet sterk (en groot) is, moet slim (en behendig) zijn. Goede partners, uitmuntende systemen en goedhartige medewerkers helpen daarbij. We mogen dan klein zijn qua omvang, groots zijn we vooral in daden.

JOUW VRACHT IS ONZE ZORG

Offerte aanvraag