Van Riwo naar Cargo

Van lokaal naar internationaal transportbedrijf
Riwo Transport vormde samen met Cargo Logistics de Riwo Logistics Group. In 1942 werd het moederbedrijf in Waalwijk opgericht. Het lokale transportbedrijf van toen ontwikkelde zich tot veelzijdige internationale speler en is tegenwoordig werkzaam onder de naam Cargo Logistics. Het bedrijf is gespecialiseerd in logistieke oplossingen en werkt nauw samen met professionele partners. Dankzij deze samenwerking en jarenlange ervaring zijn opdrachtgevers verzekerd van een snelle en goede service.

Internationale expeditie van hier naar daar
Cargo Logistics, bekend als Riwo Transport, regelt het internationale transport, de internationale distributie en de opslag en overslag van goederen. De diensten richten zich vooral op het vervoer van goederen binnen de mode- en lederindustrie. Het transportbedrijf is gespecialiseerd in de expeditie van en naar Spanje, Portugal, Italie, Turkije, Roemenie en het Verre Oosten. Door de duurzame relaties met professionele partners in binnen- en buitenland en de jarenlange ervaring vanuit Riwo zijn opdrachtgevers verzekerd van snel, goed en efficiënt transport.

Van vloeiend Spaans naar je moerstaal
Het goederenvervoer over landsgrenzen vraagt om specifieke kennis. Cargo Logistics werkt met gespecialiseerde chauffeurs die bekend zijn met de mensen, taal en cultuur in hun distributiegebied. Hierdoor waarborgt het bedrijf de betrouwbaarheid en snelheid van het transport.

Van webshop via warehouse naar het juiste adres
Het magazijn van Cargo Logistics in Waalwijk is optimaal ingericht voor de opslag en overslag van goederen. Naast opslagruimte en distributiecentrum kunt u ook voor voorraadbeheer en andere warehouse activiteiten bij Cargo Logistics terecht. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld complete oplossingen voor webshop logistiek. Het verzorgt het gehele bestelproces van orderpicken, verpakken, etiketteren en verzenden. Met Cargo Logistics belanden uw producten op het juiste adres!