Riwo Logistics Group, tegenwoordig Cargo Logistics

Historie Riwo Logistics Group
Riwo Logistics Group werd in 1942 in Waalwijk opgericht. Het moederbedrijf bestond uit de onderdelen Riwo Transport en Cargo Logistics. Het lokale transportbedrijf van weleer heeft zich ontwikkeld tot internationale speler en gaat inmiddels verder onder de naam Cargo Logistics. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in logistieke oplossingen en werkt nauw samen met professionele partners. Dankzij deze samenwerking en jarenlange ervaring zijn opdrachtgevers verzekerd van een snelle en efficiënte service.

Internationale expeditie
Cargo Logistics, voorheen onderdeel van Riwo Logistics Group, verzorgt het internationale transport, de internationale distributie en de opslag en overslag van goederen voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. De diensten richten zich met name op maatwerk voor de leder-, mode- en schoenenindustrie en tijdkritische goederen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de expeditie van en naar Spanje, Portugal, Italie, Turkije en Roemenie. Daarnaast importeert het bedrijf producten uit het Verre Oosten en distribueert deze naar de Benelux en andere West-Europese landen.

Internationaal transport
Het transport over landsgrenzen vraagt om specifieke kennis van de betreffende landen. Cargo Logistics beschikt over een groot netwerk aan Europese partners. Door de duurzame relaties en jarenlange ervaring die Riwo Logistics Group heeft opgebouwd, bent u bij Cargo Logistics verzekerd van snel, kwalitatief en efficiënt transport.

Internationale distributie
Cargo Logistics werkt met gespecialiseerde chauffeurs die bekend zijn met de mensen, taal en cultuur in hun distributiegebied. Hierdoor waarborgt Cargo Logistics de betrouwbaarheid en snelheid van de distributiezendingen.

Opslag en overslag
Cargo Logistics beschikt over eigen faciliteiten voor de opslag en overslag van goederen. De aanpak is gericht op kwaliteit en maatwerk. Het magazijn in Waalwijk is optimaal ingericht voor het snel en efficiënt opslaan en overslaan van goederen. Logistieke professionals verrichten activiteiten als verpakken, ompakken, etiketteren, sorteren en orderpicken. Ook voor voorraadbeheer en andere warehouse activiteiten bent u bij Cargo Logistics op het juiste adres.

Webshop logistiek: fulfill your customers’ needs
Cargo Logistics biedt complete oplossingen voor webshop logistiek. Van opslagruimte en voorraadbeheer tot het verpakken en verzenden van orders. Door het bestelproces uit te besteden aan Cargo Logistics, kunt u zich volledig richten op de verkoop van uw producten. Zo voorziet u samen in de behoeften van uw klant.